Το Pierce εμπιστεύτηκε τον ΕΠΑΦΟ

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό του αποτελείται από καθηγητές με τίτλους μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών που καθοδηγούν τους μαθητές στα μονοπάτια της γνώσης και δημιουργούν τους μελλοντικούς επιστήμονες, καλλιτέχνες, πολίτες και ηγέτες του κόσμου.

Σημαντικά χαρακτηριστικά στοιχεία της εκπαίδευσης στο Pierce είναι τα:

  • Τριπλάσιο ποσοστό αριστούχων, συγκριτικά με το αντίστοιχο εθνικό ποσοστό.
  • Εισαγωγή των αποφοίτων σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Η.Π.Α.
  • Εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης, με σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, έρευνας και αθλητισμού, ποικιλία εξωακαδημαϊκών δραστηριοτήτων και άριστη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

Η εκπαιδευτική πρωτοπορία του Pierce θεμελιώνεται και με την πιστοποίησή του ως IB World School, που θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το Pierce συνεργάζεται με τον ΕΠΑΦΟ από το 1998. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η μετάβαση των μηχανογραφικών συστημάτων του σχολείου, στη νέα γενιά εφαρμογών SIMPLE και SO SIMPLE.

Συγκεκριμένα εγκαταστήσαμε στο PIERCE τον πυρήνα του Simple για τη διαχείριση όλων των σχολικών δραστηριοτήτων και πολλά extra module αυτοματοποίησης των εργασιών των εκπαιδευτικών και της ενημέρωσης των γονέων κηδεμόνων.

Για το PIERCE, το SIMPLE δεν είναι μόνο ένα διαχειριστικό σύστημα εκπαιδευτικού οργανισμού αλλά η καινοτόμος πλατφόρμα που επιτρέπει στο σχολείο να υιοθετήσει νέους τρόπους λειτουργίας με τελικό στόχο η επικοινωνία μεταξύ γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών και διοικητικού προσωπικού να είναι ενιαία, άμεση και διαρκής.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας

για να σας δώσουμε την αναλυτική μας προσφορά, αφού πρώτα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και βρούμε τις ιδανικές επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό.
4Schools Logo