Skip to main content

Πελάτες

Παρέχουμε στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς το λογισμικό, την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να υποστηρίξουν την επιτυχία των εκπαιδευομένων και την ικανοποίηση των γονέων.

Λεόντειο Λύκειο

EPAFOS/ Leonteios Patision Case Study

CASE STUDIES

Founded in 1924 by the Marist Brothers, Leonteios Patision guides students age 3-18 to acquire a wholesome, comprehensive education and to develop the skills and talents to live meaningful, loving, and responsible lives with others, especially those in need.

Λένε για εμάς...

  • Βασίλης Αυγερινός

    Παιδικός σταθμός «Ουράνιο τόξο»

    «Συνεργάζομαι για περισσότερα από 15 χρόνια με τον Έπαφο. Το 4schools ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να με βοηθήσει να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής. Η ενημέρωση των γονέων πλέον έχει γίνει πιο εύκολη, πιο άμεση και σίγουρα πιο σύγχρονη.»

  • Αλεξία Νικολοπούλου

    Παιδικός σταθμός «Bambineria»

    «Η σχέση μου με την τεχνολογία και τους υπολογιστές δεν είναι και η καλύτερη. Αρχικά δυσκολεύτηκα να το χρησιμοποιήσω αλλά με την βοήθεια της υποστήριξης το έστησα και το έμαθα σχετικά γρήγορα. Τώρα έχει γίνει απαραίτητο τόσο σε εμένα όσο και στους γονείς που περιμένουν καθημερινά τη φωτογραφία στα νέα της ημέρας και στο τετράδιο ύλης τα σχόλια του παιδιού τους. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορούν οι γονείς να παρακολουθήσουν καθημερινά τις δράσεις του σχολείου οποιαδήποτε ώρα, ακόμα και από το κινητό τους.»

  • Ζαρκογιάννη Παρασκευή

    Παιδικός σταθμός «Χιονάτη»

    «Όλα τα προγράμματα καλά είναι όταν τα βλέπεις, η δυσκολία είναι όταν πας να τα χρησιμοποιήσεις. Το 4schools φάνηκε και στην πράξη ότι απευθύνεται σε ανθρώπους του κλάδου μας. Μεγάλο πλεονέκτημα η τεχνική υποστήριξη, πρόθυμοι χωρίς αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο με βοηθούν όποτε και όσο χρειάζομαι.»

  • Μαριέττα Ράσκου

    Παιδικός σταθμός «Βίλλα Αιμιλία»

    «Ξεκίνησα το 4schools για να ενισχύσω και να εκσυγχρονίσω την επικοινωνία μου με τους γονείς. Παρότι προσπάθησα πολύ για να τους δώσω όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής, η ανταπόκριση τους πρώτους μήνες ήταν απογοητευτική. Μόλις το 25% συνδεόταν στην εφαρμογή. Την επόμενη χρονιά άλλαξαν τα δεδομένα ριζικά, ξεκίνησαν να το συζητάνε μεταξύ τους, κατάλαβαν το φάσμα των δυνατοτήτων που τους παρέχαμε, και πλέον το ποσοστό αυτών που μπαίνουν καθημερινά στην πλατφόρμα μας, πλησιάζει το 80%.»

  • Παντέκα Χαρά

    Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΑΙΔΕΙΑ PLUS»

    «Ανοίγοντας ένα καινούργιο Φροντιστήριο, ψάξαμε αρκετά να βρούμε μια εφαρμογή για να μας βοηθήσει τόσο στη διαχείριση, όσο και στην επικοινωνία με τους πελάτες μας και τους υποψήφιους πελάτες μας. Η ανταπόκριση από τους μαθητές και τους γονείς ήταν άμεση. Πλέον τους έχει γίνει απαραίτητο και περιμένουν καθημερινά την ενημέρωση στο κινητό τους. Το 4schools μας βοήθησε να διαφημίσουμε τη δουλειά μας και να το κάνουμε εύκολα.»

  • Ατρείδης Γιώργος

    Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΔΥΑΔΙΚΟ»

    «Το 4schools με βοήθησε να κάνω το επόμενο βήμα και να δώσω μια νέα διάσταση επικοινωνίας και μάθησης στο φροντιστήριο μου. Οι γονείς δηλώνουν ενθουσιασμένοι, ενώ για τους μαθητές έχει γίνει απαραίτητο.»