Δείτε τα 20 μοναδικά χαρακτηριστικά που θα αποκτήσει το εκπαιδευτήριό σας

 1. Αυτοματοποιημένα emails και sms σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.
 2. Ηλεκτρονικές απομακρυσμένες online συναντήσεις γονέων με εκπαιδευτικούς και στελέχη της Διεύθυνσης.
 3. Online μαθήματα χωρίς όρια και χωρίς κανένα περιορισμό.
 4. Ηλεκτρονικές πληρωμές διδάκτρων με απόλυτη ασφάλεια και ευκολία για γονείς και εκπαιδευόμενους.
 5. Αυτόματες ειδοποιήσεις προς τους γονείς για υπενθύμιση των οφειλών, χωρίς τηλεφωνήματα που προκαλούν στεναχώριες.
 6. Ηλεκτρονική διαδραστική βάση δεδομένων μαθητών και υποψηφίων μαθητών.
 7. Portal Γονέων που επιτρέπει στους γονείς να είναι συνδεδεμένοι με την τάξη του παιδιού τους 24 ώρες την ημέρα.
 8. Ηλεκτρονική παρακολούθηση απουσιών, παρουσιών, καθυστερήσεων, συμμετοχής σε on-line μαθήματα: Ευκολία χρήσης και μηδενισμός των λαθών.
 9. Online Gradebook: Απλώς πληκτρολογήστε τις βαθμολογίες των μαθητών σας και αφήστε το 4Schools να υπολογίσει βάρη και κλίμακες και να δημιουργήσει ελέγχους.
 10. Online Homework Planner: Δημιουργείστε εύκολα εργασίες και αναθέστε τις στους μαθητές σας καθημερινά, ενώ παράλληλα ενημερώνετε και τους γονείς.
 11. School Timetable: Το 4Schools υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος των αναγκών του ωρολογίου προγράμματος και των παραμέτρων του: Τμήματα, αίθουσες, περιοδικά προγράμματα, εργαστήρια και πολλά άλλα.
 12. Report Creator: Το 4Schools αγαπά τα δεδομένα, αλλά πιο πολύ αγαπά την πληροφόρηση που πρέπει να προσφέρει στον εκπαιδευτικό οργανισμό. Πανίσχυρος μηχανισμός που δημιουργεί το report που χρειάζεστε.
 13. Συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία: Το 4Schools εισάγει νέους τρόπους μάθησης και διαχείρισης της γνώσης, που είναι πολύ κοντά στις προσδοκίες και στις ικανότητες των παιδιών.
 14. Online Forms: Δημιουργείστε online φόρμες και ερωτηματολόγια που θα συμπληρώσει το κοινό σας δημιουργώντας την πληροφορία που χρειάζεστε.
 15. Online Requests: Επεξεργαστείτε και εξυπηρετήστε αιτήματα γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών.
 16. Ασφαλής και ελεγχόμενος online χώρος συζητήσεων μεταξύ γονέων μαθητών και ανθρώπων του εκπαιδευτικού οργανισμού σας.
 17. CRM system για διαχείριση των leads των υποψηφίων πελατών σας.
 18. House Points: Βραβεύστε και διαχειριστείτε τους πόντους αξίας για τους μαθητές σας.
 19. Δραδραστικό Ημερολόγιο Εκπαιδευτικού Οργανισμού: Όλες οι δραστηριότητες του σχολείου φαίνονται στα portal των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.
 20. Online διαγωνίσματα με ηλεκτρονική συμπλήρωση και παράδοση του διαγωνίσματος σε ορισμένο χρόνο και άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας

για να σας δώσουμε την αναλυτική μας προσφορά, αφού πρώτα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και βρούμε τις ιδανικές επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό.
4Schools Logo