Το 4teachers έκλεψε τις εντυπώσεις στην e-Learning EXPO 2013!

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτηρίων για την πρωτοποριακή πλατφόρμα 4teachers (www.4teachers.gr), το πρώτο ολοκληρωμένο διαδικτυακό περιβάλλον για τον Έλληνα εκπαιδευτικό. Νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές σχολείων, φροντιστηρίων και ιδιαίτερων μαθημάτων ήρθαν για να πάρουν μία γεύση από την πλατφόρμα που υπόσχεται να δώσει μία νέα διάσταση στη διδασκαλία και συζήτησαν με εξειδικευμένα στελέχη του ΕΠΑΦΟΥ για το πώς μπορούν να οργανώσουν τη δουλειά τους καλύτερα. Τα μέλη της ομάδας του 4teachers άκουσαν τις παρατηρήσεις, τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των εκπαιδευτικών που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τον τρόπο με τον οποίον εργάζονται και τους έδειξαν με τρόπο παραστατικό στους διαδραστικούς πίνακες που είχαν εγκατασταθεί στο περίπτερο του 4teachers, αλλά και σε laptop και tablets, βήμα βήμα πώς να οργανώσουν την τάξη, το μαθητολόγιο, το εκπαιδευτικό υλικό, την ύλη και το portfolio τους.

Κορυφαία στιγμή της φετινής έκθεσης e- Learning ήταν η ομιλία που εκφώνησε για το 4teachers η διευθύντρια Πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ, κα. Μαρία Τσουγκριάνη, στο κεντρικό Αμφιθέατρο της έκθεσης, την οποία παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεκάδες επαγγελματίες από τον χώρο της εκπαίδευσης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας

για να σας δώσουμε την αναλυτική μας προσφορά, αφού πρώτα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και βρούμε τις ιδανικές επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό.
4Schools Logo