Skip to main content

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 ολοκληρώθηκαν.

Ευτυχώς έχετε το e-πάμεΠανεπιστήμιο, την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα από τον ΕΠΑΦΟ και την Orientum.

Θα προσφέρετε μεγάλη βοήθεια στους μαθητές σας και τους γονείς τους σε οτιδήποτε χρειάζονται στη διαδικασία της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Με το e-πάμεΠανεπιστήμιο θα ξεκλειδώσουν όλα τα μυστικά και τα νέα δεδομένα της φετινής διαδικασίας.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

  • Φέτος που οι δυσκολίες μαθητών και γονιών είναι μεγάλες, προσφέρετε ένα κορυφαίο ψηφιακό εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ενημερωθούν σωστά και να κάνουν τις κατάλληλες για τους ίδιους επιλογές σπουδών.
  • Οι μαθητές θα έχουν προσωποποιημένες απαντήσεις στα ερωτήματά τους από εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και θα σας απαλλάξουν από πολλές ώρες απασχόλησης.
  • Οι μαθητές θα προετοιμάζουν μόνοι τους το μηχανογραφικό τους δελτίο σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
  • Η ιδέα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους γονείς βρίσκει μια μοναδική υλοποίηση από το δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό, καθώς η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι το καυτό θέμα χιλιάδων οικογενειών για ολόκληρη τη χρονιά.

Μοιραστείτε το!

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα 4Schools.