Οι Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 ολοκληρώθηκαν.

Ευτυχώς έχετε το e-πάμεΠανεπιστήμιο, την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα από τον ΕΠΑΦΟ και την Orientum.

Θα προσφέρετε μεγάλη βοήθεια στους μαθητές σας και τους γονείς τους σε οτιδήποτε χρειάζονται στη διαδικασία της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Με το e-πάμεΠανεπιστήμιο θα ξεκλειδώσουν όλα τα μυστικά και τα νέα δεδομένα της φετινής διαδικασίας.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

  • Φέτος που οι δυσκολίες μαθητών και γονιών είναι μεγάλες, προσφέρετε ένα κορυφαίο ψηφιακό εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ενημερωθούν σωστά και να κάνουν τις κατάλληλες για τους ίδιους επιλογές σπουδών.
  • Οι μαθητές θα έχουν προσωποποιημένες απαντήσεις στα ερωτήματά τους από εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και θα σας απαλλάξουν από πολλές ώρες απασχόλησης.
  • Οι μαθητές θα προετοιμάζουν μόνοι τους το μηχανογραφικό τους δελτίο σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
  • Η ιδέα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους γονείς βρίσκει μια μοναδική υλοποίηση από το δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό, καθώς η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι το καυτό θέμα χιλιάδων οικογενειών για ολόκληρη τη χρονιά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας

για να σας δώσουμε την αναλυτική μας προσφορά, αφού πρώτα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και βρούμε τις ιδανικές επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό.
4Schools Logo