Skip to main content

Η εταιρία ΕΠΑΦΟΣ συμμετέχει στη διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη»

Στα πλαίσια της διημερίδας ο ΕΠΑΦΟΣ θα πραγματοποιήσει αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας www.4teachers.gr το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 13:00 στην αίθουσα 16 στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του σχολείου www.avgouleaschool.gr

4teachers

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τον Έλληνα εκπαιδευτικό που προσφέρει το περιβάλλον εργασίας και τα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού ψηφιακού σχολείου, στις προσδοκίες των μαθητών και των γονέων τους αλλά, κυρίως, που θα τον βοηθήσουν να οργανώσει τη δουλειά του με τον πλέον σύγχρονο τρόπο. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μόνοι σας την εφαρμογή μέσα από μία ταμπλέτα, να μιλήσετε με την ομάδα του 4teachers και να προτείνετε τις δικές σας ιδέες. Φυσικά εκτός από το 4teachers εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας δείξουν από κοντά:

  • Προγράμματα για τη μηχανογράφηση του εκπαιδευτηρίου σας
  • Εκπαιδευτικά Portals και συστήματα e-Learning
  • Διαδραστικά συστήματα
  • Εξοπλισμό Πληροφορικής ειδικά για την εκπαίδευση και πάρα πολλές άλλες λύσεις για κάθε μηχανογραφική σας ανάγκη !

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μοιραστείτε το!

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα 4Schools.