Skip to main content

Η «Νέα Γενιά Ζηρίδη», εγκατέστησε το ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα SIMPLE του ΕΠΑΦΟΥ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ζηρίδη συμπλήρωσε την όγδοη δεκαετία της επιτυχημένης του προσφοράς στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. Ογδόντα χρόνια αγάπης, αφοσίωσης και σεβασμού προς το παιδί και την προσωπικότητά του, αλλά και προς την οικογένεια. Δικαίως,  αναγνωρίζεται ως ένας κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός και έχει λάβει ευρωπαϊκές διακρίσεις («Δέσμευση στην Αριστεία» το 2003 και «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία» το 2007), καθώς και πιστοποιήσεις ποιότητας (ISO 9001 και ISO 14001).

 Το 2002 το σχολείο έχει μεταφερθεί στα Σπάτα, στο σχολείο της «Νέας Γενιάς». Το νέο συγκρότημα περιλαμβάνει αυτόνομα κτήρια για το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, εστιατόρια, κυλικεία, κλειστά γυμναστήρια, κλειστό κολυμβητήριο και πολλές υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, εργαστήρια καλλιτεχνικών, υπολογιστών, βοτανικό κήπο, φάρμα ήμερων ζώων. Το σύγχρονο σχολείο κατασκευάστηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας κι αισθητικής καθώς και με οικολογική ευαισθησία ώστε να παρέχει το ιδανικότερο περιβάλλον για μάθηση και δημιουργία. Αξίζει, να επισημανθεί ότι η διαμόρφωση των κτηρίων είναι βασισμένη στην παιδοκεντρική φιλοσοφία. και ο απώτερος σκοπός είναι να ενθαρρύνουν τη δημιουργική συμμετοχή των παιδιών στη μάθηση και παράλληλα να προσφέρουν ποικίλα ερεθίσματα για έρευνα.

Το σχολείο δεν θα μπορούσε να μην πρωτοπορεί σε ότι αφορά και στις τεχνολογικές και ψηφιακές εξελίξεις. Η επιλογή του ΕΠΑΦΟΥ και του SIMPLE δικαιολογείται από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει:

  • Μια web εφαρμογή για όλους: Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, προσωπικό γραμματείας, διοίκηση και όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι με το σχολείο χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή, φυσικά με ένα μοναδικό σύστημα δικαιωμάτων και ρόλων.
  • Μια κοινή βάση δεδομένων για όλα τα δεδομένα των σχολείων και του ιδρύματος χωρίς την επανάληψη και τη διάσπαση των δεδομένων
  • Προσπέλαση στο σύστημα από παντού, από κάθε είδους συσκευές με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.
  • Μεγάλη ευελιξία του SIMPLE να επικοινωνεί με άλλα συστήματα. Αρκετά module προσαρμόστηκαν στις ιδιαιτερότητες του οργανισμού ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν και νέα modules για να καλύψουν ειδικότερες ανάγκες των σχολείων.

Φυσικά στην επιλογή του ΕΠΑΦΟΥ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία σε θέματα σχολείων που διαθέτει η εταιρεία μας. Ο ΕΠΑΦΟΣ ασχολείται με λύσεις Πληροφορικής εκπαιδευτικών οργανισμών εδώ και 25 χρόνια.. Απασχολεί 50 άτομα μόνιμο προσωπικό που στην πλειοψηφία τους είναι επαγγελματίες της Πληροφορικής και έχει στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα 4Schools.