Η δεύτερη σχολική χρονιά με πανδημία φτάνει στο τέλος της. Η ανησυχία όλων για το πώς θα λειτουργήσουν οι εκπαιδευτικές μονάδες στη συνέχεια, είναι μεγάλη.

Οι γονείς είναι προβληματισμένοι, έχουν τη βεβαιότητα ότι τα παιδιά τους μένουν πίσω εκπαιδευτικά και αναρωτιούνται τι θα κάνουν οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί για να λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Το 4Schools είναι το μηχανογραφικό σύστημα που θα σας υποστηρίξει συνολικά σε ότι χρειάζεστε για να διατηρήσετε σταθερή τη διαδικασία της μάθησης.

  • Προσωποποιεί την εκπαιδευτική διαδικασία ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά.
  • Παρέχει ολοκληρωμένα εργαλεία εκπαίδευσης και μάθησης και τα απαραίτητα analytics για να έχετε πλήρη εικόνα της απόδοσης και της προόδου των παιδιών.
  • Ενισχύει την αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή προωθώντας έτσι ενεργά τη μάθηση.
  • Δημιουργεί ένα επιτελείο ισοδύναμων εκπαιδευτικών που μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές και νέες στρατηγικές.
  • Αναπτύσσει ισχυρά μοντέλα λειτουργίας για να ελαχιστοποιήσετε τις περαιτέρω καθυστερήσεις στη μάθηση και να υποστηρίξετε τους μαθητές στη διάρκεια της κρίσης.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα 4Schools.
4Schools Logo