Skip to main content

Διαρκής η άνοδος των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του ΙΟΒΕ "Ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ελλάδα" μεταξύ του 2019 και του 2023 οι online πληρωμές με χρεωστικές κάρτες αυξήθηκαν πάνω από 70% και με πιστωτικές κάρτες πάνω από 100%.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι το 2022, για πρώτη φορά, η συνολική αξία εγχώριων συναλλαγών (με ελληνικές κάρτες) ξεπέρασε την αξία αναλήψεων μετρητών. Ειδικά όσον αφορά στις λειτουργικές πληρωμές λογαριασμών για υπηρεσίες μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, αυτές αυξήθηκαν κατά περίπου 8 φορές.

 

Μπείτε και εσείς στην εποχή των ηλεκτρονικών συναλλαγών με το 4schools/Financial, την εξειδικευμένη λύση ηλεκτρονικών εγγραφών – επανεγγραφών και ηλεκτρονικών πληρωμών, όπου τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς του εκπαιδευτηρίου σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις δυνατότητες που θα ανοίξει το 4Schools στον δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό.‍

 

Αν είστε δικαιούχος τους προγράμματος "Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ" μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το 4schools/Financial με επιδότηση 90%!

Μοιραστείτε το!

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα 4Schools.