Αργεί το Πάσχα, αλλά έρχεται

Έτσι κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός θα διαβιβάζει -μέσω επικοινωνίας των λογιστικών προγραμμάτων- στην ηλεκτρονική  πλατφόρμας myDATA όλα τα δεδομένα των παραστατικών που εκδίδει προς τους πελάτες της (Τιμολόγια, ΑΠΥ κλπ.) και θα επιβεβαιώνει όλα τα παραστατικά εξόδων που δέχεται.

Όπως πάντοτε ο ΕΠΑΦΟΣ καλύπτει πλήρως τα νέα δεδομένα και των ηλεκτρονικών βιβλίων με τον πλέον εύχρηστο, απλοποιημένο και αυτοματοποιημένο τρόπο. Επικοινωνεί πλήρως και αποστέλλει ότι πρέπει στο myData ενώ συγχρόνως δίνει στο λογιστήριο ή στους εξωτερικούς λογιστές σας ότι χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Η ενσωμάτωση των λειτουργιών της ΑΑΔΕ στο 4Schools δεν έχει κανένα κόστος για τους συνδρομητές της πλατφόρμας.

Ο ΕΠΑΦΟΣ βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών οργανισμών σε αυτό το βήμα του ψηφιακού μετασχηματισμού με έτοιμες προτάσεις και μηχανισμούς για όλους, διασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην ηλεκτρονική τήρηση των βιβλίων και όχι μόνο. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις δυνατότητες του 4Schools λαμβάνοντας πραγματική αξία για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα 4Schools.
4Schools Logo