Νέα και Ανακοινώσεις

4schools

Νέα κανονικότητα στην εκπαίδευση

Ο ΕΠΑΦΟΣ, εδώ και 25 χρόνια, παρέχει λύσεις Πληροφορικής και Τεχνολογιών αποκλειστικά για την εκπαίδευση. Βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς προτείνοντας τις πλέον καινοτόμες και δόκιμες τεχνολογίες ψηφιακής εκπαίδευσης.

Με το μηχανογραφικό περιβάλλον 4Schools προχωρά ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει σε κάθε εκπαιδευτικό οργανισμό τη δυνατότητα on line λειτουργίας, 365 ημέρες επί 24 ώρες. Εγκαθιστώντας το 4Schools:

 

  • Θα αναδιοργανώσετε τα online μαθήματα σε επαγγελματική βάση, μακριά από τις ερασιτεχνικές προσεγγίσεις με τις περιορισμένες δυνατότητες που εμποδίζουν την ανάπτυξη σας
  • Θα καθιερώσετε την ηλεκτρονική μάθηση, θα διαδώσετε τις δυνατότητές της κα την αξία της και θα ικανοποιήσετε τους μαθητές και τους γονείς τους
  • Θα αυξήσετε τις ικανότητες των εκπαιδευτικών σας, δίνοντας τους το περιβάλλον και τα εργαλεία για να λειτουργήσουν με προχωρημένο τρόπο
  • Θα έχετε πλήρη βοήθεια και εκπαίδευση από τον ΕΠΑΦΟ σε μεθόδους και τεχνικές για να καθιερώσετε νέους τρόπους μάθησης
  • Θα υιοθετήσετε την ολιστική προσέγγιση των εκπαιδευομένων σε κάθε πλευρά της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ανεβάζοντας συνολικά το επίπεδο του οργανισμού σας.

 

Το 4Schools θα σας δώσει τα όπλα για να μην είστε οι "τελευταίοι που γνωρίζουν" τις πιο καυτές στρατηγικές διδασκαλίας και σχεδιασμού, που θα σας βάλουν μπροστά από τον έντονο ανταγωνισμό του 2021-2022.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τη νέα πλατφόρμα μας.