Skip to main content

Πρόσκληση στην Έκθεση Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης International Publishers

Στα πλαίσια της έκθεσης ο ΕΠΑΦΟΣ θα πραγματοποιήσει αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας www.edu4schools.gr. Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 30 Αυγούστου στην αίθουσα ΖΕΦΥΡΟΣ στις 14:30 και στην Αθήνα το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη στην αίθουσα ΒΕΡΓΙΝΑ στις 11:30. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.ip-exhibitions.eu.

4Schools

Το 4Schools αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο οργάνωσης κάθε εκπαιδευτικού οργανισμού. Καθίσταται ως η κορυφαία επιλογή των εκπαιδευτηρίων που επιθυμούν να εκσυγχρονιστούν και οι επιλογές τους να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του ψηφιακού σχολείου και των σημερινών απαιτήσεων της κοινωνίας...

www.edu4Schools.gr Για τον εκπαιδευτικό οργανισμό που θέλει να κάνει τη διαφορά !

Φρέσκο, απλό, ευέλικτο και αξιόπιστο το 4Schools αποκρυσταλλώνει την τεράστια εμπειρία του ΕΠΑΦΟΥ σε μηχανογραφικά συστήματα εκπαιδευτηρίων. Θα το αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή.

Επισκεφτείτε τώρα το www.edu4Schools.gr, για να κάνετε μια δοκιμαστική εγγραφή και να δείτε μόνοι σας πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που οργανώνετε και διαχειρίζεστε τη δουλειά σας.

Μοιραστείτε το!

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ

στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ολοκληρωμένη πλατφόρμα 4Schools.