Νέα και Ανακοινώσεις

4school
 • e-πάμεΠανεπιστήμιο

  Ο ΕΠΑΦΟΣ και η Orientum, σας παρουσιάζουν το e-πάμεΠανεπιστήμιο


  Με το νέο νόμο για την πρόσβαση στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, χρειάζεστε ακόμη περισσότερο το e-πάμεΠανεπιστήμιο, το μοναδικό αυτό εργαλείο πληροφόρησης που εδώ και χρόνια αποτελεί το standard στην ενημέρωση και καθοδήγηση των υποψηφίων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Καλύτερο Management


  Διαβάστε περισσότερα
 • 4Schools: Για να μην είναι ποτέ κλειστός ο εκπαιδευτικός σας οργανισμός


  Διαβάστε περισσότερα
 • «Πρακτικές Οδηγίες για Τηλε-Εκπαίδευση»

  «Πρακτικές Οδηγίες για Τηλε-Εκπαίδευση»


  Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με τη συνεργασία του ΕΠΑΦΟΥ.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Εφαρμογή 4School


 • Κανονισμός GDPR

  Η συμμόρφωση της πλατφόρμας 4Schools / Simple / Sosimple με τον κανονισμό GDPR


  Από την ίδρυση του ο ΕΠΑΦΟΣ είχε σε υψηλή προτεραιότητα την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων, εφαρμόζοντας ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες διασφάλισης της εμπιστευτικότητας. Ήδη, από το 2015 η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 27001 – Information Security Management, από το διεθνή οργανισμό TUV Hellas.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Έκθεση Europalso στο Athenaum Intercontinental

  Έκθεση Europalso στο Athenaum Intercontinental, Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Αυγούστου 2017


  Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,  Ο ΕΠΑΦΟΣ, η κορυφαία εταιρεία λύσεων ΙΤ στο χώρο της εκπαίδευσης, σας προσκαλεί στην φθινοπωρινή έκθεση Europalso στο Athenaeum Intercontinental, Λεωφόρος Συγγρού 89-93, 11745 Αθήνα, 2109206000. Στην εποχή που τα πληροφοριακά συστήματα αποτελούν πλέον τον βασικό άξονα για την ανάπτυξη και την κερδοφορία κάθε εκπαιδευτικού οργανισμού, ο ΕΠΑΦΟΣ σας προσφέρει το 4Schools , την ολοκληρωμένη, καθαρόαιμη cloud πλατφόρμα για να εισαχθεί και το δικό σας εκπαιδευτήριο στην ψηφιακή εποχή της εκπαίδευσης. 
  Διαβάστε περισσότερα
 • ημερίδα τεχνολογίας ΕΠΑΦΟΥ

  Δελτίο τύπου για τη μεγάλη επιτυχία της ημερίδας τεχνολογίας ΕΠΑΦΟΥ Park στις 19/6/2017


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου η ημερίδα Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση. Παρευρέθηκαν περισσότερα από 100 στελέχη εκπαιδευτικών οργανισμών, τόσο εκπαιδευτικοί όσο και άνθρωποι των διοικήσεων ή του ΙΤ.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Δελτίο Τύπου


  Η συνεργασία μεταξύ του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και της εταιρείας ΕΠΑΦΟΣ εκτείνεται σε όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Το Κολέγιό «ΔΕΛΑΣΑΛ», έχοντας άριστη γνώση των ποικίλων πεδίων της πληροφορικής, αλλά και των αναγκών ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού οργανισμού, επέλεξε να βασίσει το πληροφοριακό του σύστημα στα λογισμικά  «Άλφα - Βήτα», «δ-Βάση», «Νέστωρ», «Υποψήφιος και Νομοθεσία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» της εταιρείας ΕΠΑΦΟΣ.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Συμμετοχή του ΕΠΑΦΟΥ στο 31o ετήσιο Συνέδριο Europalso


  Ο ΕΠΑΦΟΣ όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο του Europalso στο Hotel Athenaeum Intercontinental την Κυριακή 28/8/2016. Φέτος το θέμα του συνεδρίου ήταν το: «Αποκτήστε πλεονέκτημα: Δημιουργικότητα, Καινοτομία, Δικτύωση, Ανάπτυξη»
  Διαβάστε περισσότερα
 • Η «Νέα Γενιά Ζηρίδη», εγκατέστησε το ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα SIMPLE του ΕΠΑΦΟΥ


  Η «Νέα Γενιά Ζηρίδη», ένα από τα πλέον ιστορικά σχολεία της Ελλάδας, επέλεξε το ολοκληρωμένο περιβάλλον ηλεκτρονικού σχολείου SIMPLE και τις συνολικές μηχανογραφικές υπηρεσίες του ΕΠΑΦΟΥ για την υποστήριξη όλων των λειτουργιών του εκπαιδευτικού οργανισμού.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Συμμετοχή του ΕΠΑΦΟΥ σε ημερίδα του ΠΑΣΙΠΣ


  Πολύ ενεργή συμμετοχή είχε ο ΕΠΑΦΟΣ το Σάββατο 14 Μαΐου στην Ημερίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, στη Στοά του Βιβλίου. Η ημερίδα είχε θέμα τα παιδαγωγικά προγράμματα για την προσχολική ηλικία. Συμμετείχαν περίπου 200 σύνεδροι και προσκεκλημένοι ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες-εκπαιδευτικοί, ιατροί και καθηγητές πανεπιστημίων.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Το Pierce εμπιστεύτηκε τον ΕΠΑΦΟ


  Το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ιδρύθηκε το 1875 στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πλούσια σε παράδοση και ιστορία σχολεία της Ευρώπης. Είναι ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ισότιμο με τα ελληνικά δημόσια γυμνάσια και λύκεια.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Ο ΕΠΑΦΟΣ συμμετέχει στην έκθεση PALSO Κέρκυρας - «26η έκθεση Ξενόγλωσσου διδακτικού Βιβλίου»


  Επίσημος Ιστότοπος: Corfu Holiday Palace Hotel www.edu4schools.gr Η εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ θα συμμετέχει στην «26η έκθεση Ξενόγλωσσου διδακτικού Βιβλίου», την Κυριακή  στις 6 Μαρτίου 2016 που θα διεξαχθεί στο Corfu Holiday Palace Hotel (Οδός Ναυσικάς, Κανόνι).
  Διαβάστε περισσότερα
 • Πρώτο βραβείο στον ΕΠΑΦΟ στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση


  Στην εκδήλωση Education Business Awards 2016 που πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου ο ΕΠΑΦΟΣ κέρδισε μια πολύ σημαντική διάκριση. Συγκεκριμένα ο ΕΠΑΦΟΣ τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Α.3 Ψηφιακή Εκπαίδευση» για τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που προσφέρει στον σύγχρονο εκπαιδευτικό οργανισμό.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Η ψηφιακή εκπαίδευση στη Γεννάδειο Σχολή στηρίζεται στο SIMPLE


  Η ομάδα ανάπτυξης του SIMPLE υποδέχτηκε ολόκληρη την ΣΤ’ τάξη της Γενναδείου Σχολής. Οι 23 μικροί σε ηλικία, αλλά ιδιαίτερα απαιτητικοί χρήστες της πλατφόρμας SIMPLE,  ήρθαν στις εγκαταστάσεις μας με πάρα πολλές ιδέες για καινούρια χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του ΕΠΑΦΟΥ που θα διευκολύνουν τη διαδικασία της μάθησης και θα εμπλουτίσουν τις δυνατότητες που τους προσφέρονται αυτή τη στιγμή.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Ο ΕΠΑΦΟΣ στην έκθεση BETT Show 2016


  Ο ΕΠΑΦΟΣ φέτος συμμετείχε στο ΒΕΤΤ SHOW 2016, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Καινοτομίας, στο Λονδίνο στο εκθεσιακό κέντρο EXCEL.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Το Κολλέγιο Αθηνών επέλεξε τις λύσεις του ΕΠΑΦΟΥ


  Το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (HAEF), ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα, επέλεξε τον ΕΠΑΦΟ και προχώρησε στην εφαρμογή της ολοκληρωμένης πλατφόρμας SIMPLE για όλα τα σχολεία του.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση International Publishers στην Αθήνα


  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φθινοπωρινή Έκθεση των International Publishers το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Caravel» οδός Βασ. Αλεξάνδρου 2 (ώρες 10:00 έως 18:00).
  Διαβάστε περισσότερα
 • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση των International Publishers στη Θεσσαλονίκη


  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φθινοπωρινή Έκθεση των International Publishers το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Αυγούστου στο ξενοδοχείο «The MET Hotel» οδός 26ης Οκτωβρίου 48 (ώρες 10:00 έως 17:00).
  Διαβάστε περισσότερα